Arkiv

juni 17, 2016

Wikström (L): Vansinnesdådet mot Cox gör mig oerhört sorgsen

FB9Pressmeddelande från Liberalerna i Europaparlamentet
Europaparlamentariker Cecilia Wikström (L) kommenterar mordet på den brittiska politikern Jo Cox:
– Detta vansinnesdåd mot en kvinnlig politiker som engagerade sig för den europeiska demokratin och för humanitet gör mig oerhört sorgen. Det påminner otäckt mycket om mordet på Anna Lindh 2003, som mördades bara några dagar innan Sveriges folkomröstning om euron. Mina tankar går till hennes familj. Nu hoppas jag att britterna samlar sig och kan genomföra folkomröstningen fredligt, säkert och stillsamt i nästa vecka.
För mer information, kontakta:
Linda Aziz, pressekreterare hos Cecilia Wikström
linda.aziz@ep.europa.eu
+32 486 94 76 82

Cecilia Wikström cia.wikstrom@gmail.com

Följ mig: